Bútor Gyerekszoba

Gyerekszoba design – egyedi térelválasztás és izgalmas bunker

Szekrény vagy játszótér?

HAO Design stúdió egy egyedi gardróbot tervezett, ami a játszószobát és a gyerekek hálószobáját köti össze. A ház, amit ez a különleges bútor tesz izgalmassá Taiwanban Kaohsiung városában található. Európai szemmel meglehetősen minimalista a lakás, de a bújócska gardrób szerintem neked is tetszeni fog.

HAO_FNR-167

A HAO Design stúdió a fal helyet a két helyiség közé egy nagy szekrényt tervezett, ami nem csak a játékokat és ruhákat, hanem a gyerekeket is elnyeli.

HAO_FNR-191

A pasztellszínű kerek ajtók biztosítják az átjárást a gyerekhálószoba és a játszószoba között, meg persze a játék és a mese világát.

modern-play-nook-cubby-within-wall-011118-1250-04 (1)

A szekrény másik oldalán eltolható natúr fa ajtók és kihúzható fiókok találhatóak, mellette pedig a padlótól a mennyezetig könyvespolc biztosítja a bőséges tároló helyet.

HAO_FNR-103

A puritán gyermeki hálót a színátmenetes fal adja, ami nyugalmat sugároz. Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, nekem tetszik, de nagyon üres. Ha mást nem legalább egy nagy Flow Amsterdam bálnát belecsempésznék, hogy kicsit izgalmasabb és mesebelibb legyen.

HAO_FNR-548

De a mászóka, bunker gardróbszekrény nálam mindent visz.


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = „köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


 

Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top