Játékteszt

Mi az az ArtyToys és mire való?

Gyakran kapom ezt a kérdést a Yogoplay játékboltban.  

Hogy megadjam erre a választ, nem csak leírom, hanem megosztom a személyes tapasztalatomat, mert teszteltük otthon. Méghozzá nem csak a kis figurákat, hanem a nagy kalóz várat is. Az egész családban osztatlan sikert aratott.

MAH_2369

MAH_2351

De akkor menjünk sorba.

A Djeco Arty Toys egy gyűjthető figura, amihez lehet várakat, kalózhajót és hasonló csodákat beszerezni.
5 témában válogathatsz a különleges babák közül: királylányok, tündérek, lovagok, kalózok, szuperhősök.

 

De minek a figura, meg a vár, na meg a kalóz?

Jogos a kérdés, ha felnőtt vagy. Elmondom, de ha nem hiszel nekem, kérdezd meg otthon a gyereket és a párodat. A gyerekek szerepjátékot játszanak vele.
Hogy mikortól és mennyi ideig játszanak a gyerekek szerepjátékot?
Kb 2,5-3 éves kortól kb. 10 éves korukig. Szóval jó sokáig. Ne becsüld alá a szerepjáték fontosságát. Kihagyhatatlan lépcsőfok a gyermeked szellemi és érzelmi fejlődésében. De ezt biztos te is tudod.
Akkor lássuk, mit mond a párod (férjed, feleséged).
Na, Ő, azért gyűjti, mert egyedi, mert művészi, mert minden darabnak megvan a maga esszenciája. Hiszed, vagy sem a tinik mellett sok felnőtt gyűjti a Djeco Arty Toys figuráit. Az ArtyToys figurákat különböző művészek tervezik és minden doboz alján megtalálod hogy éppen azt a kedvencet, amit te választottál ki álmodta meg.
Van egy különleges limitált szériája is, amiből csak 1000 db-t gyártanak az egész világon és a figurák számozottak. Persze csak azoknak, akik komolyan veszik az egészet. Valószínűleg ezért van otthon meg az összes limitált szériás változat egy darabja Apának, amihez a kölkök nem nyúlhatnak.

MAH_2344

Szóval ez az ArtyToys, művészek által tervezett különleges szépségű figurák, amik tökéletes elemei a szerepjátéknak, és gyűjtésre is kiválóan alkalmasak. Mi mind a két funkcióját állandóan teszteljük. A 9 éves lányom szerepjátékozik vele, a 13 éves lányom és a férjem pedig  gyűjti.
A kalózvár, amit pedig teszteltünk a mindent visz kategória, az még nekem is kell. Hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és nem utolsó sorban tökéletesen ellátja a funkcióját. Készült is egy kis videó, hogy lehet vele játszani. Nálunk ez így megy.


Na, mit szólsz?
Neked is bejön?
Akkor gyűjtés vagy szerepjáték?
Esetleg mindkettő.
És itt nézd meg.

 


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.
1 megosztás = „köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


 

Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:
www.Yogoplay.com
yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top