Márka

Egy csipet nyugat Budapesten

Péntek 13-án megnyílt a Yogoplay Játékbolt a Balázs Béla u. 10/a szám alatt.

Ha egyedi, kedves és hangulatos játékboltot szeretnél látni, olyat, amilyenekbe Amsterdamban, Párizsban futsz bele, és mindig nagyot sóhajtasz, bárcsak itthon is lenne egy ilyen, akkor most jó hírem van, mert Yogoplay játékbolt pont egy ilyen.

YOGOPLAY-jatekbolt-01

YOGOPLAY-jatekbolt-02

Hogy honnan jött a játékbolt, kik alapították, kik tervezték és kik rendezték be?

Kövesi Andrea és Magyarósi Hunor 2 gyermekes szülők, akik vettek egy nagy levegőt és belevágtak egy új izgalmas világba és létrehozták a Yogoplay webáruházat, majd idén nyáron a játékboltot. Többet itt tudhatsz meg róluk.
Mint a férj és a feleség tökéletes harmóniában és munkamegosztással építették fel a saját tündérmeséjüket.  A webáruház és a játékbolt design-át Hunor tervezte. Az üzletet és a kirakatot együtt rendezték be, amiben még a gyerekek is rengeteget segítettek.
A cél az volt, hogy egy olyan designos játékboltot hozzanak létre, ahova jó betérni, ami méltó párja a nyugat európai utazások során felfedezetteknek.
Ami egy kis varázslatos sziget a rohanó világ hétköznapjaiban, ahol olyan kincseket talál az ember lánya, fia, nagymamája, nagypapája, amikért érdemes akár messzebbről is felkerekedni.

Ha fontos a szépség, a tökéletesség, az ötletesség, akkor biztos találsz itt kedvedre valót. A PlanToys fajátékok széles választékából lehet válogatni. Budapesten csak itt találhatóak meg a PlanToys design díjas gyerekszoba bútorait. A Play&Go játéktároló zsákokat is élőben meg tudod vizsgálni. Ha pedig ismered és szereted a Djeco-t, akkor tudd, hogy olyan különlegességeket is megtalálsz itt, amik máshol nincsenek. Pl. az ArtyToys teljes figura készletét, limitált szériás darabokkal és azokat amiket már nem gyártanak. A Djeco Big Little Room tapétái és falmatricáival pedig csudaszép gyerekszoba alakítható ki.
Persze nem hiányozhat a Djeco Lovely Paper kollekciója sem, ami a egyedi grafikás füzetekből, tolltartóból, radírból, művészi minőségű rajzeszközökből. stb. áll.
Ezen kívül a Zazu és a Little Lovely Company teljes készlettel képviselteti magát az üzletben.
De megtalálhatod a SkipHop Zoo étkészlet kollekcióját, a kedvenc snack tartóval és kedves állatos figurás ovis táskáival. Az Anyukák pedig belekukkanthatnak a SkipHop pelenkázó táskáiba. Szemügyre vehetik a Bálnás fürdető szett darabjait.

YOGOPLAY-jatekbolt-03

YOGOPLAY-jatekbolt-06

YOGOPLAY-jatekbolt-11

YOGOPLAY-jatekbolt-12

Érdemes betérni, ajándék ötletekért is, mert egyedi, igazi szépségekre bukkanhatsz és segítenek kor, nem és érdeklődési kör szerint kiválasztani a tökéletes ajándékot.

YOGOPLAY-jatekbolt-04

YOGOPLAY-jatekbolt-05

YOGOPLAY-jatekbolt-07

YOGOPLAY-jatekbolt-08

YOGOPLAY-jatekbolt-09

YOGOPLAY-jatekbolt-10

Mindenképp érdemes ellátogatni  a Balázs Béla utca 10/a alatt található Yogoplay Játékboltba. Ahol szeretettel várnak hétfőtől csütörtökig 10-18 óráig.
De vigyázz, ha nem szeretnél vásárolni, felejtsd otthon a pénztárcád, mert valami apróságot biztos találsz, aminek örülnének a gyerekek.

 


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.
1 megosztás = „köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


 

Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:
www.Yogoplay.com
yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top