Bútor

3+1 Hintaló, ami harmonizál a lakásoddal

Az etetőszékekről szóló blogcikkből már tudod, hogy egy gyerekkel sok minden beköltözik a családi fészekbe, az pedig, hogy az új tárgyak, bútorok harmonizálnak-e a finoman kialakított belső légkörrel, az már csak rajtad múlik.
Most a hintalovak kerülnek górcső alá.
A klasszikus szőrös, ló formát és azt a borzalmas műanyag típust szerintem mindenki ismeri. Most akkor álljon itt néhány különleges darab.


PlanToys Pegasus

Ultra csajos, azért azt gondolom, hogy a fiúk is felpattannak rá, ha épp látogatóba mennek a lányos házba. A szárnyak és az állítható háttámla nagyon biztonságossá teszi. A lábtartó pedig a kényelmet biztosítja. Még a nagyi sem fog izgulni, hogy a szárnyalás közben hátra esik a gyerkőc.
Ráadásul a gyártása során is odafigyelnek a környezetre.
(itt éred el)

PLANTOYS-3480-hintalo-pegazus-01


 


Djeco Sárgacsikó – Yellow Rock’it!

Unisex darab. A Djeco a fát és a műanyagot kombinálta. Egyszerű és letisztult forma. Ezzel szárnyalni nem lehet, de nyargalni kiválóan. A klasszik ló formát követi, egy újra gondolt kivitelben.
(itt éred el)

yellow-rockit--203-1490104918-0


Hyggelig – Mountain (hegy) és Banana (Banán)

Ez nem is egy hanem 2 hintaló. A lengyel Hyggeli design csodás darabjai. Teljesen új megfogalmazása  a hintalónak. A cél az volt, hogy az egyedi tervezést és designt ötvözzék a funkcionalítással. Szerintem sikerült.


PlanToys – Hordozható hintaló

AZ Én kedvencem. Egyszerűen zseniális. Mind a megfogalmazása, a sematizált ló forma, mind pedig a  funkcionalitás. Ugyanis mi a helyzet egy hintalóval, 2-3 évig használja egy gyerek, ha több van, akkor 6-7 évig is kerülgeti az ember a lakásban, gyerekszobában, de nem ezt!
Mert este fogod és egy mozdulattal összecsukod és már mehet is az ágy alá. Ráadásul magatokkal tudjátok vinni nyaralásra, mert nem foglal nagy helyet.
(itt éred el)
PLANTOYS-life-style-2018-002

 

Annak idején nekünk a klasszik műanyag borzalom volt, de mind két gyerek imádta. Ha most lennének kicsik tuti lecserélném A fenti 4+1 közül valamelyikre.

Te melyikre szavazol?


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top