Bútor Gyerekszoba

Hogyan rendezzem be a kisméretű gyerekszobát?

Neked is okozott már gondot, hogyan rendezd be a gyermeknek a kisméretű szobáját?Hiszen kell hely az ágynak, szekrénynek, polcnak, kis vagy nagy asztalnak.
Most mutatok egy egyedi megoldást kis szobához. –  Ágy, tároló és titkos játszóhely egyben.

HAO design rettentő ötletes megoldást adott erre a komoly problémára.  Egy kisgyermekes család lakásának felújítása során egy olyan ágy-bútort terveztek, ami arra sarkalja a gyermeket, hogy a játékokat pakolja el használat után.

Az első, ami új köntöst kapott, a gyermekszoba ajtaja, hiszen egy kisgyermeknek, nagy kihívás bejutni a saját szobájába önállóan, ha be van csukva az ajtó. Ezt a HAO Design úgy oldotta meg, hogy tervezett egy 2 az 1-ben ajtót a gyermek szobára. Bár a nagy ajtó is nyílik, a nagy ajtóban van egy kis kabin ajtóra hajazó kisajtó a kisembereknek, gyerekeknek, manóknak, tündéreknek.
custom-designed-door-within-a-door-kids-room-010318-1242-02

És akkor lépjünk be a kisszobába.
A HAO által tervezett ágy faltól-falig ér a szobában. A tömör lépcsőn lehet feljutni az ágyra. Viszont minden lépcsőfok egy kihúzható tároló. Ilyen nekünk is van otthon, bár nem minden lépcsőfoknál, de a lépcső alatt két hatalmas fiók található. Imádom. Rengeteg dolgot el lehet benne tüntetni.

Az ágy alatt pedig megtalálhatóak a szekrények és a polcok. Minden egyes tárolót a kis fogantyúkkal a gyermek kis könnyen ki tudja húzni, hogy előszedje vagy elpakolja a játékait, vagy ruháit.

custom-kids-bed-with-storage-hidden-play-room-010318-1241-03 (4)

Mivel minden játéknak megvan  a helye a szekrényben, így a kis PlanToys bicklinek is jutott hely, nem szorult ki az előszobába. A kis kerek ablakos ajtó mögött rejtőzik a titkok kamrája, de legalábbis egy titkos játszóhely.
custom-kids-bed-with-storage-hidden-play-room-010318-1241-01

custom-kids-bed-with-storage-hidden-play-room-010318-1241-04

Ilyen vagy ehhez hasonló egyedi bútorral könnyű helytakarékosan berendezni egy kis szobát.
Nosza rajta, ragadj ceruzát és meríts ihletet ebből, vagy korábbi blog cikkünkből.

Hiszen itt a tavasz, a megújulás ideje, frissíteni a gyerekszobát is.


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top