Márka

Pici and the City – A legmenőbb gyerekruhák kicsiknek

A Pici And The City egy új magyar gyerekruha márka, méghozzá nem is akármilyen, az egyik legmenőbb. Schwertner Janka  a márka megálmodója és tervezője eredetileg ruha tervezőként végzett, de első gyermek születéséig nem a szakmájában utazott, hanem a turista buszokon, mint idegen vezető.
Majd a két szakmát ötvözve hozta létre a Pici And The City, ami egyedi pantallók (Pantalló: hosszú, egyenes szárú, elől gombolódó szövetnadrág.) városos pólók, sapkák, sálak, kendők, szóval minden, ami egy kicsi városi öltözetéhez elengedhetetlen.
És, hogy miért szeretjük, azon túl, mert lenyűgöző egyedi darabokkal dobbantja meg a szívünket. Mert Ő is egy szebb és jobb jövő építésén dolgozik azzal, hogy a gyártási folyamata során figyel a fenntarthatóságra. Ezért van az, hogy a visszamaradt anyagok sem a szemétben végzik, hanem hol koraszülötteknek készül belőle kicsi sapka (természetesen ajándékba), hol a nagyobb testvéreknek tervezett workshop alapanyagai lesznek. A koptatók pedig olyan újrahasznosított bőrből készülnek, amit máshol már nem tudnak felhasználni.
Minden darab egyedi. És mind Janka kezének gyümölcse, így mindben benne van az aznap hangulata. Persze a megrendelő egyénisége is belekerül, hiszen egyedi rendeléseket is készít Janka. Ilyen egyedi mintájú koptatók a tacsi, bicikli, traktor, vizsla, robogó, mosógép.

kidsfashion_piciandthecity_agiszabo-0007

kidsfashion_piciandthecity_agiszabo-0084

kidsfashion_piciandthecity_agiszabo-0190

kidsfashion_piciandthecity_agiszabo-9622


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = „köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


 

Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top