Gyerekszoba

Loft gyerekszoba

Egyszer volt, hol nem volt egyszer egy Holland belső építész páros, a  Van Staeyen Interior Architects , aki kaptak egy hetyke kis megbízást, méghozzá nem is akármilyent. A feladat az volt, egy öreg kastély padlásterében, két gyermek számára kellemes és ötletes és modern szobát alakítsanak ki. Jól nem is késlekedtek a feladat megoldásával és olyat alkottak, amit Én is szívesen fogadnék a lakásomban.
YOGOBLOG-loft-gyerekszoba-02
A teret egy egyedi tervezésű ággyal osztották meg. Az ágy, egyik oldalán az egyik gyermek fekhelye, vele szemben pedig az asztala helyezkedik el, a másik oldalon, pedig a másiké. A tér elválasztó ágy egyben szekrény is, méghozzá nem is kicsi, így minden kívánatos és nem kívánatos látnivalót, meg persze gyerek cuccokat el lehet benne tüntetni.
YOGOBLOG-loft-gyerekszoba-03
Persze az ágy belsejénél, praktikus kis polcok helyezkednek el, hogy ne kelljen messze menni a mesekönyvért, az esti meséhez, vagy ha a Mumusok miatt még nem tud aludni a kis drága legyen mit nézegetnie.
YOGOBLOG-loft-gyerekszoba-04
Az ágy teteje pedig egy közös játszótér, ahol össze lehet jönni egy kis szórakozásra, kuckózásra. A létra a szoba közepéről az ajtóval szemben vezet fel a szoba közös területéről mutatva, hogy a felső szint, már közös zóna.
YOGOBLOG-loft-gyerekszoba-05
Kastélyunk épp nincs, de azért valahogy bele tudnám ezt suvasztani a lakásba, csak ne lennének már olyan nagyok a gyerekek, hogy igénylik a teljesen szeparált privát zónát, tömör ajtóval, meg fallal.


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra, ahol most pénteken hatalmas kedvezmények várnak:

www.Yogoplay.com


[wpvideo Uur8IQPi]
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top