Gyerekszoba

Szörnyes székek

Volt már róla szó, hogy laknak-e nálatok állatok?
Nálunk kutya van, de folyamatos a nyüstölés különböző egzotikus állatok iránt. Gekkó, kaméleon, stb..
Hát most megtaláltam a megoldást. Méghozzá Porky Hefer Dél-Afrikai tervező Monstera Deliciosa állat-témájú fészek kollekciójának a darabjai, azt hiszem megfelelőek lehetnek. Legalábbis az egzotikus halak tartását kipipálhatjuk.

gyilkos bálna – csak úgy hétköznapokra

Szerintem a kisebbik lányom lekenyerezhető egy gyilkos bálnával, vagy krokodillal. A nagyobbik, most 13, szóval neki jöhet valami durvább, mondjuk…. a púpos horgászhal vagy a gömbhal.
Te melyiket választanád a gyermeknek?

púpos horgászhal – könyvmolyoknak

A kollekció darabjai 2015-ben Maimi-ban voltak kiállítva. Porky Hefer célja az volt, hogy felhívja az emberek figyelmét a természet törékenységére, miközben olyan tárgyakat alkot meg, amik nem csak jól néznek ki, hanem funkciójuknak megfelelően is jól használhatóak.

Porky-Hefer_Fiona-Blackfish_Monstera-Deliciosa_killer-whale_chair_Design-Miami-2015_dezeen_936_4

krokodil – duzzogó sarok

Egyszerűen imádni való, egy ilyen krokodilt Én is elbabusgatnék otthon. Látom a lelki szemeim előtt, ahogy a kilencéves kucorog a krokodil szájában. “Hát te meg mi  csinálsz?” – kérdezem. “Duzzogok a krokiban” – válaszolja.

porky-heferjoycecredit-adriaan-louw

gömbhal – tüskés napokra

A függő székek megalkotása során Porky Hefer hagyományos Dél-Afrikai varrási, csomózási technikákat használt és helyi mesteremberek segítették a kivitelezésben. A székek többsége bőrből és puha szövetből készült, kivéve a gömbhal, ami vesszőből, egyedi afrikai szövéstechnikával.

porky-heferpelicanus-iriscredit-adriaan-louw
A felfüggesztés egyszerű kötél, persze strapabíró, (bár nem tudom, hogy gyerekeken tesztelték-e) ami egy karabinerrel csatlakozik a szék tetején lévő hurokhoz. Mindenesetre hozzánk jöhetnek tesztelésre, hogy megfelelnek-e az EU-s előírásoknak.
porky-hefermonstera-deliciosa-volume-icredit-adriaan-louw
____________________________________________________________________________________________

Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top