Játszótér

Egy vulkán és lávafolyás inspirációjával létrejött park

Egy új parktervezési projektet mutatunk be, amely egy vulkán és annak lávafolyásának inspirációjára épül. A Cikaskei Park névre hallgató terület Japánban található, és a helyi önkormányzat által finanszírozott projekt célja az, hogy egy új turisztikai látványosságot hozzanak létre a térségben.

A tervezők az egyedülálló természeti környezetet vették alapul, amely a vulkán és annak környezetének sajátosságait ötvözi. A park belső területei a vulkán színeit és textúráját tükrözik, míg az elrendezés és az összetétel a lávafolyás különleges mintázataira utal.

A parkban található játszótér és sportpálya a lávafolyás egyes részeit utánozza, miközben a parkot átszelő folyó medre az egykori lávafolyás mentén halad. A park területén megtekinthetők továbbá azok az ősi növényfajok, amelyek a vulkán környezetében élnek.

Az ötletgazda, a helyi önkormányzat, azt reméli, hogy az új park létrehozása nem csak egy újabb turisztikai látványosságot hoz létre, hanem segíti a helyi gazdaság fellendülését is.

A Cikaskei Park egy kiváló példa arra, hogy hogyan lehet a természetet és az emberi tervezést ötvözni egy olyan projektben, amely egyszerre szép és funkcionális.


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top