Játszótér

Bogyós falú interaktív játszóház Bangkokban

Lehet egy interaktív játszóház falai rudakra fűzött fehér golyókból?

A thaiföldi székhelyű IF (Integrated Field /magyarul: Integrált mező) tervező iroda teljesen új oldalról közelítette meg a “bit playground” nevű játszóház kialakítását. A “bit playground”  játszóház célja, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak a technológiáról.

A fehér homlokzat kontrasztja a fekete padlóval és a fa recepciós pulttal rögtön felkelti a figyelmet. A mennyezet feletti színes kavalkád, pedig a logóra irányítja a kíváncsi szemeket. Így senki nem tud úgy elmenni a Bankokban található “bit playground” mellett, hogy ne venné észre az első teljesen interaktív játszóházat.

A recepció mögötti fa boltív vezet át a belső térbe. Az egész fogadótér és bejárat úgy lett kialakítva hogy beszippantja az embert, ezt érzi be kell menni, fel kell fedeznie, hogy mi van bent.

Az íves falak és a rúdra fűzött fehér gömbökből álló fal még izgalmasabbá, érdekesebbé varázsolja a játszóházat.

A játszóház belső tereinek különböző állomásai arra hívják fel a figyelmet és arra tanítják a gyermekeket játékosan, hogy a technológia nem csak a színes képernyőkből áll. A fehér gömbökkel teli medence lehetőséget biztosít a gyerekeknek a játékra. A medencében ugyanolyan gömbök találhatóak, mint amiből a falak is készültek.

Photography by PanoramicStudio

Ha Bangkokban jársz, érdemes ellátogatni ide.

 


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top