Gyerekszoba

Egy tökéletes búvóhely

Hol volt, hol nem volt, volt egy design stúdio, a Sharon Davis Design, melynek csapata elhatározta, hogy létrehozza a lombosfa nélküli lombházat. Amit meg is valósítottak a Hudson folyó közelében. Itt a vége fuss el véle.
De azért lássuk csak, hogy mit hoztak létre. Ezt a lombosfa nélküli, két szintes lombházat, gyerekek számára tervezték. Ezért minden van benne, amire egy gyermeknek szüksége lehet egy saját kis kuckóban: csúszda, hegymászó háló, létra, csapóajtó, erkély, tűzoltó létra.
Még íróasztal is található a tetőteraszon, ha a kis lurkó hirtelen felindulásból játék helyett mégis a házi feladatát szeretné megcsinálni. Vagy hogy legyen hol olvasni, rajzolni.
Vagyis ne aggódj, ha nincs megfelelő lombosfa a lombház építéséhez, azért egy hej de kis játszó kuckót még össze tudtok rittyenteni a gyermeknek nagy megelégedésére.
YOGOBLOG-jatekhaz-04YOGOBLOG-jatekhaz-05YOGOBLOG-jatekhaz-06YOGOBLOG-jatekhaz-07YOGOBLOG-jatekhaz-08YOGOBLOG-jatekhaz-02YOGOBLOG-jatekhaz-03
 


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top