Gyerekszoba

Hálószobai dekoráció menő csajoknak

Tudod már milyen legyen a gyerekszoba designja? Ha még nem, itt van pár ötlet, hogy inspirálódj.
1. Hadd díszítse a falat szabadon
A krétafal, vagy tapéta remek megoldás, hogy a kis vagy nagy művész kibontakozhasson. Ráadásul a kép a falon akár naponta változhat. Fal elkészítése és tisztítása sem igényel nagy szaktudást. Csak arra kell figyelni, hogy világos bútorok és kiegészítők kerüljenek a szobába, hogy ne legyen komor a fekete faltól.
YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-02
Persze sokan óckodnak a krétafaltól, mert a  kréta nagyon poros, nembaj, van másik ötlet. Az öltöztesd fel tapétával. A gyerek kedvére öltöztetheti az állatokat a tapétán, Időtöltésnek sem rossz és ha a falra akar firkálni, csak beküldöd a szobába, hogy kibontakozzon.
YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-03
2. Használj színes kiegészítőket
Bár lehet, hogy te a minimalista stílust részesíted előnyben, a gyerekek, még a nagyobbak is szeretik a színeket és bátran használják a rajaikban. Biztos örülnek, ha  a színek nem csak a rajzlapon, hanem a gyerekszobában is visszaköszönnek. Egy két színes kiegészítő, vagy egy színes tapétás falfelület csodálatos hangulatot varázsol a szobába.

YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-04YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-05pár ötlet itt

3. Használj cuki polcokat
Persze nem árt, ha nem csak a polc cuki, hanem a rajta elhelyezett játék is. Egy házikó, babaház vagy egyedi polc barátságossá teszi még egy ridegebb falfelületet is. Márpedig egy gyerekszobában polcból sosem elég.
YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-06YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-07YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-08
4. Biztosíts kényelmes ülő helyet
A kis angyalból szempillantás alatt tini lesz, aki a csukott ajtó mögött a a telefonját pöcögteti vagy jobbik esetben olvas. Az Én nagyobbik lányommal is ez történt. Tegnap még azt lestem, hogy felsír-e a szülés után. Most meg csak magára csukja az ajtót és elolvas egy könyvet suli után. Márpedig, ha így van, mit tehetsz, biztosítasz neki egy kényelmes és menő olvasó helyet.
YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-09YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-10
5. Díszítsd a falat
Nem tudom mikor jöttek a divatba, de Én megörülök ezekért a cuki állat fejekért a falon. A következő gyerekszoba átalakításnál biztos beszerzek egyet valamelyik kölöknek. Persze nem biztos, hogy mindenki rajong a falra akasztott trófeákért, még ha cuki plüss állatok is. Ha te ilyen vagy,  neked  a képeket, illusztrációkat ajánlom.  A sok színes kép barátságossá varázsolja a falat.

YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-11YOGOBLOG-haloszoba-dekoracio-12pár ötlet itt

Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top