Oktatás

Menő falfestmények az olasz óvodán

Nagy elánnal folynak, legalábbis Budapesten az óvodák felújításai nyáron. Itthon inkább a visszafogott minta és színválasztás a jellemző az óvodák külsőjének megújítása során, nem úgy, mint ennél az olasz óvodánál.
YOGOBLOG-olasz-ovi-05
A spanyol származású utcai művész, Okuda San Miguel felhívta magára az emberek figyelmét.
Hogy mivel? Először egy kiszínezett egy templommal, amiben egy gördeszka arzenál lett kialakítva, utána új színt adott egy Marokkói templom külsőjének, és egy gigantikus freskóval Hong Kongban. Majd most az észak olaszországi Arcugano óvoda kapott új színt és külső megjelenést.
Geometrikus állatok, emberek és formák díszítik az óvoda homlokzatát. Ráadásul a művész a színek használatában sem fogta vissza magát. Ami nem is baj, hiszen így ebbe az oviba búvalbélelten nem lehet belépni, mert aki ránéz annak rögtön jó kedve lesz.
YOGOBLOG-olasz-ovi-02YOGOBLOG-olasz-ovi-03YOGOBLOG-olasz-ovi-04YOGOBLOG-olasz-ovi-06YOGOBLOG-olasz-ovi-07YOGOBLOG-olasz-ovi-08YOGOBLOG-olasz-ovi-09
Na hogy tetszett?
Ha bejött és még a ti óvodátok nem lett felújítva, lehet ötleteket adni a vezetésnek. Legyen a tietek a legmenőbb óvoda kívül belül.
 


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top