Bemutatkozás

Ezek lennénk mi

ezek-vagyunk-mi
Hogy ki vagyunk?
Mi vagyunk MI, Hunor, Andi, Réka, Zsófi, Süti (Süti a kutyánk), akik mindenben keresik a játékot, a nevetést, akik megállnak, amikor valami szépet látnak, hogy egy percig csodálják azt a szépséget, legyen az egy tárgy, egy személy, egy alkotás, egy hang, egy gondolat.
De néha még ma is beleesünk a mókuskeréknek nevezett sivár hétköznapokba, ilyenkor elfelejtjük, hogy minden pillanatban ott rejlik a csoda, amit csak észre kell venni és már nincs is más dolgod, mint hagyni, hogy a szívedet gyönyörködtesse.
Persze, mondod te, nektek könnyű, mert olyan munkátok van, amit szerettek, amit mindenki szívesen csinálna.
De nálunk ez nem mindig volt így. Én és a férjem is 40 órában dolgozunk egy cégnél, egy szervezetnél és mellette esténként csináljuk ezt a blogot, persze csak amikor már lefeküdtek a gyerekek, mert az este egy része az Öveké.
Hunor eredetileg építésznek tanult. Egész életében csak egy házat tervezett, mert tipikusan rabszolgaként dolgozott egy építész irodában, majd hamar áttért üzletek belsőépítészeti arculatterveihez, ahol jól érezte magát, később átnyergelt a kristálycsillárok gyártására. Mindeközben a kreativitása belülről marta, mert volt neki, ezért elkezdett fotózni, mert kiderült van hozzá jó szeme és szerzett hozzá egy jó gépet is. Itt megnézhetitek miket kreál: www.mahunor.com.
Én, a kedves kis feleség, sosem voltam az az otthonülő fajta. Településmérnökként végeztem és a második gyermekünk (Zsófi) születéséig, mindenfele mindenféle városokat terveztem (persze csak egy részüket) vagy fejlesztettem. Majd kötetlen időben végezhető munkát kerestem, hogy legyen időm a szeretetemmel molesztálni a gyerekeimet, ezért a pénzügyek területére keveredtem. A szépség iránti rajongásom viszont végig elkisért.
Szeretjük a szép dolgokat, a vidámságot, a mókát, nem vesszük túl véresen a dolgokat, persze kivéve a sztéket.
A bloggal az a célunk, hogy designos megoldásokkal, ötletekkel szolgáljunk, hogy szívet melengető dolgokat mutassunk nektek.
Hogy azokat a csodákat, amit észre tudunk venni, veletek is megosszuk, hogy legalább egy percig a ti szívetek is megteljen boldogsággal, melegséggel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top