Party kellékek

Farsang

Rémálom vagy végre kiélhetem a kreativitásomat? Gyerekként a farsangot az ember alig várja. Végre be lehet öltözni valaminek. Neked mi volt a kedvenc gyermekkori jelmezed? Nekem három jelmez maradt meg nagyon:
Cowboy voltam, lányként oviban. Nagyon menő volt. És két fiútestvérrel még a pisztolyom is mindent visz kategóriába tartozott.
cowboy
Királylány, kölcsönzőből kölcsönzött ruhával igazi habos babos. Tudom éles váltás, de ezt is ki kellett próbálni. Nagy csalódás volt, mert lehercegkisasszonyoztak és egy másik kislány jelmezét dicsőíttette a fotós. Pedig szerintem Én sokkal gyönyörűbb voltam. Persze rövid hajjal nehéz igazi királylánynak lenni. Legalábbis az ovis farsangon.
hercegnő
Általános iskola felső tagozat, Roger Nyúl voltam. (A Roger nyúl a pácban című filmből. Imádtam. Emlékszel rá?) Teljes siker, iskolai 2. helyezett lettem. Csak úgy dagadt a mellem a büszkeségtől.
Na, özönlenek már az emlékek?
Kommentbe írd be a Te kedvencedet. És most térjünk vissza a kis lurkókhoz. Én szerettem jelmezeket készíteni, bár sosem voltam az az őstehetség. Szerencsére van egy olyan csodálatos dolog, mint a Pinterest ahonnan lehet ötleteket gyűjteni. Össze is szedtem párat, amit most megosztok veletek.
Szörnyella
Lányos Anyikák, Apikák figyelem. Megúszhatatlan témák következnek: Tündér, pillangó, királylány/hercegnő. Nincs olyan lány aki egyszer az oviban vagy általános iskolában ne öltözne tündérnek, pillangónak, vagy királylánynak.


A fiúknál ilyen klasszik a focista, mivel minden fiú focizik, így csak edzés után be kell küldeni a farsangi bulira. A denevér jelmez, vagy Batman is az osztatlan siker biztos eleme. Ebben a témában is emancipálódtunk, mert már van Batgirl is.

dino 1
dino
És jöhetnek az egyedi kívánságok. Anyu lehetek bankrabló a farsangon? Persze kislányom, de nem lennél inkább cuki őzike? Jó majd jövőre.
bankrabló

És, amik ötletességben és egyszerű kivitelezésben mindent visznek: csiga, bari és Piroska.


 
Most már én is kedvet kaptam a jelmez készítéshez. Megyek és összedobok egy nyuszi jelmezt a kisebbik kölöknek.
 


Amennyiben tetszett a bejegyzés, vagy úgy gondolod, másoknak hasznos lehet, nyugodtan oszd meg, hálásak lesznek érte azok, akiknek segíteni tudsz.

1 megosztás = “köszönöm, ez tetszett, hasznos volt” 🙂


Néznél még további szuper játékokat és kiegészítőket?
Ha szeretnél több örömöt és játékot,
akkor látogass el weboldalunkra:

www.Yogoplay.com

yogoplay_elolap_hirlevel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top